>

Fotomuggar

När man framkallar sina digitala bilder på Internet så får man inte bara papperskopior med hög kvalitet, man kan även beställa sina egna fotomuggar också. En fotomugg är en mugg för varm dryck som du har designat själv genom att du valt en bild av dina egna som ska sitta på den. Du kan alltså beställa en mugg med det där fina fotot som du tog förra sommaren tillexempel. Eller varför inte beställa fotomuggar till barnen med bilder på dem själva, så att de kan ha en ”egen” mugg? Fotomuggar är både roliga att ha själv och uppskattade presenter, ett vardagligt ting som blir personligt med hjälp av dina bilder.

Börja dagen med ett leende, om du dricker kaffe på morgonen, byt ut din trista gamla kaffemugg mot en med ett glatt motiv. Det är inte svårt att beställa en fotomugg med egen bild på online, du går in på samma sida som du framkallar dina digitala bilder till papperskopior och väljer att göra en fotomugg helt enkelt. Sedan följer du bara sajtens instruktioner och vips så får du hem en helt egen snygg designad mugg att glädjas åt.

Det är verkligen en perfekt present att ge bort också, vem skulle inte bli glad för en mugg med en personlig bild på? Barn älskar det och vuxna uppskattar det också otroligt mycket, man får ju något som verkligen är unikt och helt tillägnat en själv. Just att det inte finns någon annan mugg som ser likadan ut kan göra mycket. Själv skulle jag bli otroligt glad för en sådan unik och fin present, det visar ju att personen som ger bort den verkligen tänkt till.

Plocka fram en riktigt fin bild och skapa din alldeles egen fotomugg!

var uri = ’http://impse.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18653876)a(2131447)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(’’);